آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر

  • کد خبر: ۳۳۰۳۶۰
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶
با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر
دو برادر که در پوشش مسافرکش زن میانسالی را ربوده و پس از سرقت اموالش وی را به قتل رسانده و جسدش را سوزانده بودند، در دادگاه کیفری یک استان تهران به قصاص و ۲۵ سال حبس محکوم شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، این جنایت هولناک زمستان سال ۱۴۰۲ در یکی از خیابان‌های شرق تهران رخ داد.

دختر جوانی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن مادر ۶۵ ساله‌اش خبر داد و گفت: «مادرم هفته‌ای دوبار به استخری در حوالی خیابان پیروزی می‌رفت، اما روز گذشته وقتی به استخر رفت، دیگر برنگشت. وقتی چند ساعت گذشت و خبری از او نشد به محل استخر رفتیم. آنجا به ما گفتند که مادرم مثل همیشه سر ساعت از استخر بیرون آمده است. با اقوام و دوستان هم تماس گرفتیم، اما از او خبری نداشتند و تلفن همراهش هم خاموش بود.»

پس از اظهارات دختر جوان، مأموران ردیابی زن میانسال را در دستور کارشان قرار دادند و در اولین گام با رصد دوربین‌های مداربسته محل مشخص شد زن میانسال پس از خروج از استخر سوار یک خودروی پراید سفیدرنگ شده است.

اما آنچه ظن مأموران را بیشتر کرد، این بود که هنگام سوار شدن زن میانسال به خودرو، مردی از روی صندلی جلو پیاده شده و از زن خواسته بود او جلو بنشیند و خودش در صندلی عقب نشسته بود.

با استعلام پلاک خودرو هویت مالک آن شناسایی و وی بازداشت شد. مرد ۳۲ ساله ابتدا سعی داشت خودش را بی‌خبر از ماجرا نشان دهد، اما وقتی با مستندات کارآگاهان روبه‌رو شد، لب به اعتراف گشود و به قتل زن میانسال با همدستی برادرش اعتراف کرد.

به این ترتیب متهم دوم نیز بازداشت شد و اتهام قتل را پذیرفت و در تشریح ماجرا گفت: «من و برادرم در حال پرسه زدن بودیم که به یکباره چشم‌مان به این زن افتاد که گردنبند طلای پهنی به گردن داشت. جلوی پایش توقف کردیم و وقتی خواست سوار شود، من پیاده شدم و گفتم من دندان درد دارم و می‌خواهم روی صندلی عقب تکیه دهم. به همین خاطر او روی صندلی جلو نشست. اما دقایقی بعد از پشت سر با شوکر ضربه‌ای به گردنش زدم که بی‌حال شد، اما وقتی خواستم گردنبندش را باز کنم در ماشین را باز کرد تا خودش را بیرون بیندازد که در آن لحظه با چاقو دو ضربه به پهلویش زدم و در را بستم. بعد او را به باغ‌مان در بومهن بردیم که آنجا فهمیدیم فوت کرده است. به خاطر اینکه گیر نیفتیم جسدش را سوزاندیم. صبح روز بعد بقایای جسدش را دوباره آتش زدیم و بعد هم آن را در دو کیسه مشکی رنگ گذاشتیم و در اطراف بومهن رها کردیم.»

بدین ترتیب با کشف بقایای جسد زن میانسال دو متهم برای بررسی سلامت روان به پزشکی قانونی معرفی شدند که کارشناسان اعلام کردند هر دو متهم در زمان وقوع جرم برخوردار از سلامت روان و مسئول اعمال کیفری خود بوده‌اند. با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه اولیای دم برای متهمان درخواست قصاص کردند.

سپس دو متهم یک به یک به جایگاه رفتند و از خود دفاع کردند.

متهم اصلی که عامل قتل بود، گفت: «من نمی‌خواستم او را بکشم. وقتی مقاومت کرد به ناچار چاقو کشیدم و او را زدم. بعد هم برای اینکه گیر نیفتیم جسدش را سوزاندیم. ما فقط گردنبند او را می‌خواستیم.»

با پایان اظهارات متهمان، قضات متهم اصلی را به اتهام قتل عمد به قصاص و برای جنایت بر میت، آدم‌ربایی و سرقت به حبس محکوم کردند. برادرش نیز به ۲۵ سال زندان محکوم شد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->